«Діаменю» рецепт “М’ясні зрази з селери” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
192 ккал
Інгредієнти
– 600 г телячої вирізки
– 200 г черешків селери
– пучок зеленої цибулі
– 4 зубчики часнику
– 1 ст. л. борошна з нуту
– сіль
– чорний перець
– мелена паприка – на смак
Покрокове приготування м’ясних зраз
Крок 1
Телятину пропускаю через м’ясорубку. Часник очищаю і пропускаю через прес, зелену цибулю подрібнюю, додаю до м’яса.
Крок 2
Черешки селери нарізаю кубиками, заливаю окропом, доводжу до кипіння, знімаю з вогню та залишаю на 5 хвилин. Змішую селера з фаршем, солю, перчу і всипаю нутове борошно.
Крок 3
Вимішую фарш руками. Ставлю в холодильник на пів години. Формую зрази та викладаю на застелений пергаментом лист. Випікаю 30 хвилин у розігрітій до 200 град. духовці.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!