Перейти до вмісту
Головна » М’ясні зрази з селери

М’ясні зрази з селери

    М'ясні зрази з селери

    «Діаменю» рецепт “М’ясні зрази з селери” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    192 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г телячої вирізки
    – 200 г черешків селери
    – пучок зеленої цибулі
    – 4 зубчики часнику
    – 1 ст. л. борошна з нуту
    – сіль
    – чорний перець
    – мелена паприка – на смак

    Покрокове приготування м’ясних зраз

    Крок 1

    Телятину пропускаю через м’ясорубку. Часник очищаю і пропускаю через прес, зелену цибулю подрібнюю, додаю до м’яса.

    Крок 2

    Черешки селери нарізаю кубиками, заливаю окропом, доводжу до кипіння, знімаю з вогню та залишаю на 5 хвилин. Змішую селера з фаршем, солю, перчу і всипаю нутове борошно.

    Крок 3

    Вимішую фарш руками. Ставлю в холодильник на пів години. Формую зрази та викладаю на застелений пергаментом лист. Випікаю 30 хвилин у розігрітій до 200 град. духовці.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясні зрази з селери. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *