Перейти до вмісту
Головна » М’ясний гратен з яйцем та шпинатом

М’ясний гратен з яйцем та шпинатом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясний гратен з яйцем та шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 700 г рубаної телятини
    ❯ 5 варених яєць
    ❯ 300 г шпинату
    ❯ 50 г м’яти
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 70 г лісових горіхів
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 3 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ тертий мускатний горіх
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування м’ясного гратену

    Крок 1

    Шпинат і м’яту промити, перебрати, обсушити та крупно порубати. На сковороді 2 ст. л. олії пропарювати
    зелень, поки листя не опаде. Горіхи підсушити на сковороді без жиру та подрібнити блендером. Подрібнені
    горіхи перемішати із зеленню.

    Крок 2

    Яйця очистити та порубати. Сухарі залити вершками та відставити на 5 хв.

    Крок 3

    М’ясо перемішати із замоченими сухарями, додати мускатний горіх, сіль та перець на смак і добре перемішати.

    Крок 4

    Форму для запікання змастити олією і викласти в неї 1/2 м’ясної маси. Викласти на масу шпинат з горіхами та рівномірно присипати рубаними яйцями. Яйця злегка посолити та накрити м’ясною масою, що залишилася.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 190 °. Виріб рівномірно змастити зверху рослинною олією і запікати ок. 50 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний гратен з яйцем та шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *