«Діаменю» рецепт “М’ясний рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
280 ккал
Інгредієнти
– 500 г яловичини
– 300 г свинини
– 300 г курячого філе
– половина моркви
– 1 ст. готової гірчиці в зернах
– сіль перець
– сухі петрушка та кріп – на смак
Покрокове приготування м’ясного рулету
Крок 1
Яловичина злегка відбиваю, змащую гірчицею. Свинину та куряче філе нарізаю пластами, відбиваю, солю, перчу, посипаю зеленню.
Крок 2
Складаю все в миску, накриваю плівкою та ставлю в холодильник маринуватися на 2 години.
Крок 3
На пласт яловичини викладаю свинину, зверху – смужки моркви, потім – філе. Повертаю рулетом, зв’язую ниткою. Кладу рулет у рукав для запікання та зв’язую ниткою. У киплячій підсоленій воді варю рулет 1,5 години. Охолоджую, придавивши гнітом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!