Перейти до вмісту
Головна » М’ясний рулет

М’ясний рулет

    М'ясний рулет

    «Діаменю» рецепт “М’ясний рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    280 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г яловичини
    – 300 г свинини
    – 300 г курячого філе
    – половина моркви
    – 1 ст. готової гірчиці в зернах
    – сіль перець
    – сухі петрушка та кріп – на смак

    Покрокове приготування м’ясного рулету

    Крок 1

    Яловичина злегка відбиваю, змащую гірчицею. Свинину та куряче філе нарізаю пластами, відбиваю, солю, перчу, посипаю зеленню.

    Крок 2

    Складаю все в миску, накриваю плівкою та ставлю в холодильник маринуватися на 2 години.

    Крок 3

    На пласт яловичини викладаю свинину, зверху – смужки моркви, потім – філе. Повертаю рулетом, зв’язую ниткою. Кладу рулет у рукав для запікання та зв’язую ниткою. У киплячій підсоленій воді варю рулет 1,5 години. Охолоджую, придавивши гнітом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний рулет. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *