Рецепт “М’ясний рулет із сиром та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 800 г телятини одним шматком
❯ 100 г шпику
❯ 150 г твердого сиру
❯ 50 г вершкового масла
❯ 20 г рубаної петрушки
❯ 150 г очищених волоських горіхів
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 2 лаврові листи
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування рулету із сиром та зеленню
Крок 1
Телятину вимити, обсушити, шматок розрізати за товщиною та розгорнути у широкий рівний пласт. М’ясо злегка відбити, посолити та поперчити.
Крок 2
Шпік та сир нарізати тонкими скибочками. Масло розтопити і дати охолонути. Горіхи подрібнити у блендері і перемішати з олією та зеленню.
Крок 3
Духовку нагріти до 200 °. На пласт м’яса рівним шаром викласти скибочки шпику та сиру та розподілити по них суміш горіхів та зелень.
Крок 4
Пласт згорнути у щільний рулет, обв’язати його кулінарною ниткою, змастити олією і перекласти у форму. Влити у форму 100 мл води. Цибулю та моркву очистити, крупно нарізати та покласти м’ясу.
Крок 5
Рулет запікати 1 год 30 хв, періодично поливаючи жиром, що утворився у формі.