Перейти до вмісту
Головна » М’ясний рулет із сиром та зеленню

М’ясний рулет із сиром та зеленню

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясний рулет із сиром та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 800 г телятини одним шматком
    ❯ 100 г шпику
    ❯ 150 г твердого сиру
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 20 г рубаної петрушки
    ❯ 150 г очищених волоських горіхів
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рулету із сиром та зеленню

    Крок 1

    Телятину вимити, обсушити, шматок розрізати за товщиною та розгорнути у широкий рівний пласт. М’ясо злегка відбити, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Шпік та сир нарізати тонкими скибочками. Масло розтопити і дати охолонути. Горіхи подрібнити у блендері і перемішати з олією та зеленню.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. На пласт м’яса рівним шаром викласти скибочки шпику та сиру та розподілити по них суміш горіхів та зелень.

    Крок 4

    Пласт згорнути у щільний рулет, обв’язати його кулінарною ниткою, змастити олією і перекласти у форму. Влити у форму 100 мл води. Цибулю та моркву очистити, крупно нарізати та покласти м’ясу.

    Крок 5

    Рулет запікати 1 год 30 хв, періодично поливаючи жиром, що утворився у формі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний рулет із сиром та зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *