Перейти до вмісту
Головна » М’ясний рулет із зеленню

М’ясний рулет із зеленню

    М'ясний рулет із зеленню

    Рецепт “М’ясний рулет із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 380 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 1 кг м’якоті свинини
    – 100 г петрушки
    – 100 г кропу
    – 3 головки часнику
    – 150 г скибочок бекону
    – 3 ст. л. рослинної олії
    – 500 мл м’ясного бульйону
    – 150 г сирного сиру
    – 4 ст. л. вершків 10%-ної жирності
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування м’ясного рулету

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та розрізати так, щоб вийшов пласт. Відбити, посолити та поперчити. Петрушку і кріп вимити, обсушити та дрібно нарізати.

    Крок 2

    Від головки часнику відокремити 2 зубчики, очистити та порубати. Зелень змішати з рубаним часником. Дві третини маси укласти на пласт м’яса, вистелити скибочками бекону, згорнути рулетом та обв’язати кулінарною ниткою. Потім обсмажити на олії з усіх боків та перекласти у форму.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. У форму з рулетом влити бульйон і поставити в духовку на 1 год. Періодично поливати рулет зверху рідиною від смаження

    Крок 4

    Часник, що залишився покласти в духовку, де смажиться м’ясо, на 20 хв. Потім зубчики очистити та розім’яти. Поєднати з сирним сиром, що залишилася зеленню з часником, вершками та посолити на смак. Подати окремо до рулету.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний рулет із зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *