Рецепт “М’ясний рулет із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 380 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 1 кг м’якоті свинини
– 100 г петрушки
– 100 г кропу
– 3 головки часнику
– 150 г скибочок бекону
– 3 ст. л. рослинної олії
– 500 мл м’ясного бульйону
– 150 г сирного сиру
– 4 ст. л. вершків 10%-ної жирності
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування м’ясного рулету
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити та розрізати так, щоб вийшов пласт. Відбити, посолити та поперчити. Петрушку і кріп вимити, обсушити та дрібно нарізати.
Крок 2
Від головки часнику відокремити 2 зубчики, очистити та порубати. Зелень змішати з рубаним часником. Дві третини маси укласти на пласт м’яса, вистелити скибочками бекону, згорнути рулетом та обв’язати кулінарною ниткою. Потім обсмажити на олії з усіх боків та перекласти у форму.
Крок 3
Духовку нагріти до 200 °. У форму з рулетом влити бульйон і поставити в духовку на 1 год. Періодично поливати рулет зверху рідиною від смаження
Крок 4
Часник, що залишився покласти в духовку, де смажиться м’ясо, на 20 хв. Потім зубчики очистити та розім’яти. Поєднати з сирним сиром, що залишилася зеленню з часником, вершками та посолити на смак. Подати окремо до рулету.