Перейти до вмісту
Головна » М’ясний рулет з соусом з черешні

М’ясний рулет з соусом з черешні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясний рулет з соусом з черешні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 8 повних курячих грудок
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. води
    ❯ 1 ч. л. діжонської гірчиці
    ❯ 300 г черешні без кісточки
    ❯ 1/2 ч. л. сушеного чебрецю
    ❯ 3 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    Для соусу:
    ❯ 200 г черешні без кісточки
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. крохмалю
    ❯ 50 мл води
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 2–3 бутони гвоздики
    ❯ мелений гострий перець
    ❯ коріандр
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування м’ясного рулету з соусом

    Крок 1

    Курячі грудки вимити та обсушити, розрізати кожну навпіл по кісточці та добре відбити. Гірчицю розбалтати з водою і збризкати м’ясо сумішшю. Грудки добре посолити та поперчити та викласти на вистелену пергаментом робочу поверхню рівним прямокутним пластом.

    Крок 2

    М’ясо рівномірно посипати сиром та розподілити по ньому рівним шаром ягоди. Ягоди посолити, добре поперчити та присипати чебрецем. Акуратно піднімаючи пергамент, згорнути м’ясо з начинкою в рулет, краю добре підвернути,
    виріб скріпити дерев’яними шпажками.

    Крок 3

    Рулет вмочити в яйце, обваляти в борошні та обсмажити на олії до золотистого кольору з усіх. сторін. Перекласти рулет у форму для запікання та готувати в духовці 20-25 хв при 180 °.

    Крок 4

    Для соусу в сотейнику гвоздику, по щіпці меленого перцю та коріандру залити водою, довести до кипіння та варити 3 хв. Викласти в рідину черешню, додати цукор та сік лимона, довести до кипіння і варити під кришкою 15 хв.

    Крок 5

    Крохмаль розвести у 3 ст. л. води, влити в ягідну суміш і, помішуючи, варити 3 хв. Соус добре посолити, поперчити та зняти з вогню

    Крок 6

    Курячий рулет подати гарячим, нарізавши скибочками. Соус сервірувати окремо. Подати зі свіжою м’ятою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний рулет з соусом з черешні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *