Перейти до вмісту
Головна » М’ясний рулет з сиром

М’ясний рулет з сиром

    М'ясний рулет з сиром

    «Діаменю» рецепт “М’ясний рулет з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    315 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г фаршу
    – 150 г сиру
    – 3 різноколірний солодких перцю, 2 ст.
    – панірувальних сухарів
    – 1 яйце
    – підлога пучка зелені
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування м’ясних рулетів

    Крок 1

    Солодкий перець нарізаю соломкою, тушу на рослинній олії до напівготовності під кришкою, даю охолонути.

    Крок 2

    Фарш змішую з натертим сиром, додаю панірувальні сухарі, збите яйце, сіль, перець, перемішую. Викладаю масу між двома шарами паперу та качалкою розкочую в пласт. Знімаю верхній папір, посипаю м’ясо нарізаною зеленню та солодким перцем, згортаю рулет.

    Крок 3

    Запікаю в духовці за 180 град. 30-40 хвилин. Даю охолонути, перед подачею на стіл прикрашаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний рулет з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *