«Діаменю» рецепт “М’ясний рулет з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
315 ккал
Інгредієнти
– 400 г фаршу
– 150 г сиру
– 3 різноколірний солодких перцю, 2 ст.
– панірувальних сухарів
– 1 яйце
– підлога пучка зелені
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування м’ясних рулетів
Крок 1
Солодкий перець нарізаю соломкою, тушу на рослинній олії до напівготовності під кришкою, даю охолонути.
Крок 2
Фарш змішую з натертим сиром, додаю панірувальні сухарі, збите яйце, сіль, перець, перемішую. Викладаю масу між двома шарами паперу та качалкою розкочую в пласт. Знімаю верхній папір, посипаю м’ясо нарізаною зеленню та солодким перцем, згортаю рулет.
Крок 3
Запікаю в духовці за 180 град. 30-40 хвилин. Даю охолонути, перед подачею на стіл прикрашаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!