«Діаменю» рецепт “М’ясний суп із гречкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
82 ккал
Інгредієнти
– 250-300 г свинини (ребришки або грудинка)
– цибулина
– половина моркви
– 3-4 картоплини
– 3 ст. гречаної крупи
– зубчик часнику
– сіль, прянощі – на смак
– лавровий лист
– 3 ст. рослинної олії
Покрокове приготування м’ясного супу із гречкою
Крок 1
Свинину заливаю 2,5 л води, ставлю на вогонь, доводжу до кипіння, забираю піну, солю. Варю м’ясо на малому вогні до готовності.
Крок 2
Потім додаю до каструлю нарізану картоплю і всипаю промиту гречку, варю до готовності крупи та картоплі. Цибулю нарізаю кубиками, моркву — брусочками, обсмажую овочі на олії 4-5 хв.
Крок 3
Коли картопля та гречка будуть готові, додаю в суп обсмажені овочі, прянощі, лавровий лист та подрібнений часник. Кип’ячу ще 7 хв. Готовий суп гарний зі сметаною
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!