Перейти до вмісту
Головна » М’ясний суп із гречкою

М’ясний суп із гречкою

    М'ясний суп із гречкою

    «Діаменю» рецепт “М’ясний суп із гречкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    82 ккал

    Інгредієнти

    – 250-300 г свинини (ребришки або грудинка)
    – цибулина
    – половина моркви
    – 3-4 картоплини
    – 3 ст. гречаної крупи
    – зубчик часнику
    – сіль, прянощі – на смак
    – лавровий лист
    – 3 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування м’ясного супу із гречкою

    Крок 1

    Свинину заливаю 2,5 л води, ставлю на вогонь, доводжу до кипіння, забираю піну, солю. Варю м’ясо на малому вогні до готовності.

    Крок 2

    Потім додаю до каструлю нарізану картоплю і всипаю промиту гречку, варю до готовності крупи та картоплі. Цибулю нарізаю кубиками, моркву — брусочками, обсмажую овочі на олії 4-5 хв.

    Крок 3

    Коли картопля та гречка будуть готові, додаю в суп обсмажені овочі, прянощі, лавровий лист та подрібнений часник. Кип’ячу ще 7 хв. Готовий суп гарний зі сметаною

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний суп із гречкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *