Перейти до вмісту
Головна » М’ясо на кісточці з печеною картоплею

М’ясо на кісточці з печеною картоплею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясо на кісточці з печеною картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 550 ккал, 32 г білків,
    30 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 порційні шматки свинячої корейки з реберною кісткою
    ❯ 3 товчені зубчики часнику
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ кілька гілочок чебрецю
    ❯ сік та терта цедра 1 лимона
    ❯ 2 ст. л. червоного винного оцту
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для гарніру:
    ❯ 500 г молодої картоплі
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 100 мл сухого білого вина
    ❯ 250 мл курячого бульйону
    ❯ жменя рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування м’ясо на кісточці

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та з всіх сторін змастити часником та оливковою олією. Викласти м’ясо в миску, додати паприку, гілочки чебрецю, оцет, цедру та сік лимона. Затягнути миску харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 30 хв.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 200 °. Картоплю вимити, нарізати половинками та викласти в містку форму для запікання. Полити картоплю олією, посолити, поперчити та запікати 20 хв.

    Крок 3

    Вийняти посуд із картоплею з духовки та полити його вином та бульйоном. На картоплю укласти м’ясо і запікати все
    разом 15 хв. Перед подачею м’ясо посолити, поперчити та посипати рубаною петрушкою

    Додавання червоного винного оцту та білого вина надає страві приємну кислинку

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо на кісточці з печеною картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *