Перейти до вмісту
Головна » М’ясо шпиговане морквою

М’ясо шпиговане морквою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясо шпиговане морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 35 хвилин
    У 1 порції: 680 ккал, 39 г білків,
    44 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 моркви
    ❯ 5 зубчиків часнику
    ❯ 1 кг м’якоті яловичини (огузок)
    ❯ винний оцет
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 3 великі цибулини
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 2 ст. л. томата-пасти
    ❯ 100 мл ігристого вина
    ❯ 120 мл сухого червоного вина
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 4 чорносливу

    Покроковий процес приготування м’яса шпигованого морквою

    Крок 1

    Моркву вимити, очистити та нарізати тонкими брусками довжиною бл. 2,5 див. Очищені зубчики часнику розрізати
    вздовж чотири частини. М’ясо очистити від плівок, вимити та обсушити паперовим рушником. Гострим ножем зробити в м’ясо проколи. Нашпигувати м’ясо шматочками моркви та часнику, викласти в скляний або керамічний посуд і залишити маринуватися в холодильнику на 8 год.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. М’ясо обсушити від маринаду, натерти сіллю, перцем і викласти у форму запікання. Додати масло, дрібно нарізаний бекон, моркву, що залишилася, очищена і нарізана цибуля. Запікати 1,5 год.

    Крок 3

    Готове м’ясо перекласти в інший посуд. Овочі з рідиною, що утворилася, пюрувати занурювальним блендером.
    Додати борошно, томат-пасту, обидва види вина, цукор, чорнослив та уварювати соус на слабкому вогні 10 хв. М’ясо нарізати скибочками завтовшки прибл. 1 см. Подати з картопляним гарніром, полив соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо шпиговане морквою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *