Перейти до вмісту
Головна » М’ясо у бульйоні по-віденськи

М’ясо у бульйоні по-віденськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясо у бульйоні по-віденськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2-3 години
    У 1 порції: 270 ккал, 27 г білків,
    16 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 800 г яловичини
    ❯ 250 г супових овочів (морква, корінь петрушки та селери)
    ❯ сіль
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 10 горошин чорного перцю
    ❯ 5 бутончиків сушеної гвоздики
    ❯ 2 лаврові листи

    Покроковий процес приготування м’яса по-віденськи

    Крок 1

    М’ясо вимити холодною проточною водою. Всі овочі вимити, очистити та нарізати.

    Крок 2

    У каструлі довести до кипіння таку кількість – так, щоб під час варіння воно лише покривало м’ясо. Воду посолити, покласти м’ясо та варити на слабкому вогні 2,5-3 год. Через 2 години від початку закипання цибулину очистити, розрізати навпіл і підрум’янити на олії зрізом вниз. Разом зі спеціями та іншими овочами додати в бульйон.

    Крок 3

    Відварене м’ясо викласти з бульйону і розрізати на 4-6 шматків. Розкласти по тарілках та залити бульйоном.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо у бульйоні по-віденськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *