Рецепт “М’ясо у бульйоні по-віденськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2-3 години
У 1 порції: 270 ккал, 27 г білків,
16 г жирів, 6 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 800 г яловичини
❯ 250 г супових овочів (морква, корінь петрушки та селери)
❯ сіль
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 10 горошин чорного перцю
❯ 5 бутончиків сушеної гвоздики
❯ 2 лаврові листи
Покроковий процес приготування м’яса по-віденськи
Крок 1
М’ясо вимити холодною проточною водою. Всі овочі вимити, очистити та нарізати.
Крок 2
У каструлі довести до кипіння таку кількість – так, щоб під час варіння воно лише покривало м’ясо. Воду посолити, покласти м’ясо та варити на слабкому вогні 2,5-3 год. Через 2 години від початку закипання цибулину очистити, розрізати навпіл і підрум’янити на олії зрізом вниз. Разом зі спеціями та іншими овочами додати в бульйон.
Крок 3
Відварене м’ясо викласти з бульйону і розрізати на 4-6 шматків. Розкласти по тарілках та залити бульйоном.