«Діаменю» рецепт “М’ясо з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
241 ккал
Інгредієнти
– 600 г філе свинини
– 350 г замороженої стручкової квасолі
– 200 мл вершків
– 4 зубчики часнику
– рослинна олія
– 30 г каперсів
– сіль
– перець – на смак
Покрокове приготування м’яса з квасолею
Крок 1
Перекладаю на тарілку, закриваю фольгою, залишаю на 10 хвилин. Квасолю відварюю в киплячій підсоленій воді 15-20 хвилин.
Крок 2
Подрібнюю цибулю та часник і пасерую на олії до золотистості. Додаю до каструлі. Томат та перець нарізаю кубиками, обсмажую на сковороді з олією, в каструлі доводжу до кипіння, солю, перчу.
Крок 3
Відкидаю на друшляк, обдаю крижаною водою. У сотейнику нагріваю вершки, додаю подрібнений бланшований часник, сіль, перець та варю на середньому вогні 5 хвилин. Додаю квасолю, каперси, тушку 2 хвилини. М’ясо нарізаю порційно, подаю з квасолею та соусом