Перейти до вмісту
Головна » М’ясо з квасолею

М’ясо з квасолею

    М'ясо з квасолею

    «Діаменю» рецепт “М’ясо з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    241 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г філе свинини
    – 350 г замороженої стручкової квасолі
    – 200 мл вершків
    – 4 зубчики часнику
    – рослинна олія
    – 30 г каперсів
    – сіль
    – перець – на смак

    Покрокове приготування м’яса з квасолею

    Крок 1

    Перекладаю на тарілку, закриваю фольгою, залишаю на 10 хвилин. Квасолю відварюю в киплячій підсоленій воді 15-20 хвилин.

    Крок 2

    Подрібнюю цибулю та часник і пасерую на олії до золотистості. Додаю до каструлі. Томат та перець нарізаю кубиками, обсмажую на сковороді з олією, в каструлі доводжу до кипіння, солю, перчу.

    Крок 3

    Відкидаю на друшляк, обдаю крижаною водою. У сотейнику нагріваю вершки, додаю подрібнений бланшований часник, сіль, перець та варю на середньому вогні 5 хвилин. Додаю квасолю, каперси, тушку 2 хвилини. М’ясо нарізаю порційно, подаю з квасолею та соусом

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *