Перейти до вмісту
Головна » Нагетси з кокосом

Нагетси з кокосом

    Нагетси з кокосом

    «Діаменю» рецепт “Нагетси з кокосом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    169 ккал

    Інгредієнти

    – 2 курячих філе
    – 8 ст. соєвого соусу
    – 1/2 лимона
    – 2 яйця
    – 0,5 ст. льняного борошна
    – кокосова стружка

    Покрокове приготування нагетсів

    Крок 1

    Філе мою, обсушую паперовим рушником, нарізаю довгими смужками. Додаю соєвий соус, сік та цедру лимона, залишаю на 2 години.

    Крок 2

    Кожен шматочок обвалюю спочатку у льняному борошні, а потім — у яйці та кокосовій стружці. Смажу на розпеченій олії з усіх боків до готовності.

    Крок 3

    Дуже смачна і проста страва: соковита серединка і хрумка скоринка.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Нагетси з кокосом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *