Рецепт “Ніжна локшина тальятеле у томатному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 340 ккал, 2 г білків,
33 г жирів, 8 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 100 г цибулі
❯ 150 мл оливкової олії
❯ 100 г бекону
❯ 250 г консервованих помідорів у власному соку шматочками
❯ сіль
❯ мелений білий перець
❯ 1 стручок рубаного перцю чилі
❯ 1 зубчик подрібненого часнику
❯ 400 г локшини тальятеле
❯ жменя листків базиліка
❯ в’ялені помідори
Покроковий процес приготування локшини тальятеле
Крок 1
Для соусу бекон нарізати смужками. Цибулю очистити, нарізати скибочками та обсмажувати на оливковій олії 2 хв. Додати бекон та обсмажувати ще 3 хв. Підмішати консервовані помідори, посолити, поперчити, додати перець чилі та готувати 10 хв. Підмішати часник.
Крок 2
Тальятеле відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на упаковці. Відкинути на друшляк і дати воді стекти. Подати з пікантним томатним соусом, посипавши базиліком та в’яленими помідорами.