Перейти до вмісту
Головна » Оладки з цибулею

Оладки з цибулею

    Оладки з цибулею

    «Діаменю» рецепт “Оладки з цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,6 ХО
    260 ккал

    Інгредієнти

    – 1 цибулина
    – 100 г вівсяних пластівців
    – 300 мл води для замочування
    – пластівців
    – 1 яйце
    – 1 зубчик часнику
    – оливкова олія для смаження
    – сіль, свіжа зелень на смак

    Покрокове приготування оладків з цибулею

    Крок 1

    Заварюю вівсяні пластівці гарячою водою, можна залишити на ніч. Очищені цибулю та часник натираю на дрібній тертці, можна подрібнити в блендері до однорідної маси.

    Крок 2

    Додаю цибулинну кашку до вівсяних пластівців, вбиваю яйце, всипаю зелень, солю.

    Крок 3

    На розігрітій сковороді, змащеній оливковою олією, жарю оладки по 2-3 хвилини з кожного боку. Тісто набираю столовою ложкою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *