Рецепт “Оладки з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Кабачки – 3 шт
– Борошно – 1 ст. л.
– Яйце – 1 шт
– Сіль
Покроковий процес приготування оладків з кабачків
Крок 1
Очищаємо три середні кабачки та обрізаємо хвостики. Натираємо кабачки на дрібній тертці в друшляк, щоб стікав сік. Віддимаємо сік або залишаємо хвилин на 20.
Крок 2
Вбиваємо в кабачки одне яйце та перемішуємо. Додаємо 1 ст. борошна, сіль, перець та будь-які спеції на смак. Добре перемішуємо.
Крок 3
Нагріваємо сковороду і наливаємо олію. Набираємо тісто ложкою, кладемо в сковороду та за допомогою виделки формуємо оладки. Добре обсмажуємо на середньому вогні до утворення скоринки.