Рецепт “Оладки з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Яблука 300 гр
– Яйця 1 шт
– Цукор 30 гр
– Натуральний йогурт (3,5%) 150 гр
– Борошно 140 гр
– Розпушувач 15 гр
– Цедра лимона
Покроковий процес приготування оладків з яблуками
Крок 1
У цукор розбиваємо одне яйце, солимо і добре перемішуємо. Додаємо баночку йогурту та перемішуємо. Далі додаємо борошно, що просіює, і розпушувач. І ще раз все добре перемішуємо.
Крок 2
Чистимо яблуко і натираємо на велику тертку. Відправляємо яблука у тісто. Додаємо трохи цедри лимона або ванільний цукор. Акуратно перемішуємо.
Крок 3
Ставимо сковороду на плиту і наливаємо олії. Коли олія нагріється, вогонь робимо нижче за середнє. Смажимо оладки.