Рецепт “Омлет із креветками по-середземноморськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 2 порції:
❯ 8–10 креветок варено-морожених
❯ 4 яйця
❯ 100 мл молока
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 1 молода цибулина
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
❯ 2 гілочки базиліка (порубати)
Покроковий процес приготування омлету із креветками
Крок 1
Креветки на друшляку ошпарити окропом та очистити. На пательні на 1 ст. л. гарячої олії обсмажувати креветки, помішуючи, 1 хв. Перекласти в інший посуд.
Крок 2
Цибулину очистити, дрібно нарізати та збризкати соком лимона.
Крок 3
Яйця розбовтати з молоком, додати борошно і збити в пишну однорідну масу. Посолити та поперчити на смак.
Крок 4
Додати на сковороду, де обсмажувалися креветки, що залишилося олію і добре її нагріти. Влити на сковороду яєчну суміш і готувати бл. 2 хв.
Крок 5
На підсмажену яєчну суміш викласти цибулю та креветки та готувати омлет ще 3-4 хв. Подати гарячим.