Перейти до вмісту
Головна » Омлет із креветками по-середземноморськи

Омлет із креветками по-середземноморськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Омлет із креветками по-середземноморськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 8–10 креветок варено-морожених
    ❯ 4 яйця
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1 молода цибулина
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 2 гілочки базиліка (порубати)

    Покроковий процес приготування омлету із креветками

    Крок 1

    Креветки на друшляку ошпарити окропом та очистити. На пательні на 1 ст. л. гарячої олії обсмажувати креветки, помішуючи, 1 хв. Перекласти в інший посуд.

    Крок 2

    Цибулину очистити, дрібно нарізати та збризкати соком лимона.

    Крок 3

    Яйця розбовтати з молоком, додати борошно і збити в пишну однорідну масу. Посолити та поперчити на смак.

    Крок 4

    Додати на сковороду, де обсмажувалися креветки, що залишилося олію і добре її нагріти. Влити на сковороду яєчну суміш і готувати бл. 2 хв.

    Крок 5

    На підсмажену яєчну суміш викласти цибулю та креветки та готувати омлет ще 3-4 хв. Подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет із креветками по-середземноморськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *