Перейти до вмісту
Головна » Свинина по-середземноморськи

Свинина по-середземноморськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свинина по-середземноморськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 620 ккал, 33 г білків,
    39 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 600 г молодої картоплі
    ❯ 250 г помідорів чері
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 6 порційних шматків свинини
    ❯ 2 гілочки чебрецю
    ❯ 100 мл білого вина
    ❯ 70 мл овочевого бульйону
    ❯ 100 г моцарели
    ❯ гілочки розмарину для прикраси

    Покроковий процес приготування свинини по-середземноморськи

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати кільцями. Картоплю ретельно вимити щіткою та нарізати скибочками. Помідори вимити, обсушити та розрізати на половинки. Чебрець сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок. Моцарелу обсушити паперовим рушником та нарізати скибочками.

    Крок 2

    М’ясо відбити, приправити сіллю, перцем і обсмажити на олії. Картопля та цибулю змішати з 2 стіл. ложками олії,
    сіллю та рівномірно розподілити на дні форми для запікання. На картоплю викласти підготовлені шматки м’яса та половинки помідорів. Посипати листочками чебрецю, залити вином і бульйоном. Нагріти духовку до 190 °

    Крок 3

    Свинину з овочами запікати бл. 30 хв. За 5 хв до готовності викласти на м’ясо скибочки моцарели та запікати до золотистого кольори. Прикрасити розмарином.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина по-середземноморськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *