Рецепт “Омлет з м’ясом та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 690 ккал, 27г білків,
51 г жирів, 33 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 зубчик часнику
❯ 400 г рубаного м’яса
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. томата-пасти
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 500 г картоплі, відвареної у шкірці
❯ 1 цибулина
❯ 2 різнокольорових солодких перців
❯ 80 г оливок без кісточок
❯ щіпка меленого перцю чилі
❯ 4 яйця
❯ 2 ст. л. молока
Покроковий процес приготування омлету
Крок 1
Часник очистити та порубати. Рубане м’ясо обсмажувати на 1 стіл. ложці олії до розсипчастості. Додати часник і томат-пасту, посолити, поперчити та помішуючи, готувати під кришкою на слабкому вогні 12 хв.
Крок 2
Картоплю очистити та нарізати кружальцями. Цибулю очистити, нарізати кільцями та обсмажувати на 1 стіл. ложці олії до напівпрозорості. Солодкий перець вимити та очистивши насіння, нарізати тонкими брусочками. Обсмажувати разом із цибулею кілька хвилин. На решті олії окремо обсмажити картоплю до рум’яної скоринки.
Крок 3
У сковороду викласти шарами кухлі картоплі та м’ясну суміш. Посипати цибулею, солодкою перцем та оливки, нарізаними кільцями. Приправити чилі. Яйця збовтати з молоком, залити сумішшю продукти в сковороді та готувати під кришкою на слабкому вогні прибл. 10-12 хв.