Перейти до вмісту
Головна » Оселедець під шубою

Оселедець під шубою

    Оселедець під шубою

    Рецепт “Оселедець під шубою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Філе оселедці 250 гр
    – Картопля 300 гр
    – Цибуля 60 гр
    – Морква 200 гр
    – Буряк 400 гр
    – Яйця 3 шт
    – Майонез 300 гр
    – Гірчиця 2 ч. л.
    – Сухий часник 1 ч. л.
    – Чорний перець
    – Сіль
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування оселедця під шубою
    Оселедець під шубою1

    Крок 1

    Чистимо і нарізаємо картоплю, буряки та моркву на великі шматки. Картоплю солимо, перчимо, додаємо олії та трохи сушеного часнику. Перемішуємо. Теж проробляємо з буряком та морквою.

    Оселедець під шубою2

    Крок 2

    Кладемо картоплю в рукав для запікання. Буряк і моркву кладемо в інший рукав. Відправляємо в духовку при 180 градусах картоплю на 40 хвилин, а буряки з морквою приблизно 60 хвилин. Перевіряємо зубочисткою.

    Оселедець під шубою3

    Крок 3

    Нарізаємо цибулю. Солимо, перчимо, додаємо трохи цукру та яблучного оцту. Добре перемішуємо та залишаємо маринуватися.

    Оселедець під шубою4

    Крок 4

    Натираємо у форму картоплю та рівномірно розподіляємо. Робимо шар із майонезу (у майонез можна додати трохи гірчиці). Дрібно нарізаємо філе оселедець і укладаємо в форму. Далі йдемо мариновану цибулю. Наступний шар моркви та знову майонез. Натираємо на терку відварені курячі яйця. Знову майонез. І завершуємо шаром буряка. Забираємо в холодильник на дві години.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оселедець під шубою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *