Перейти до вмісту
Головна » Овочеве рагу

Овочеве рагу

    Овочеве рагу

    «Діаменю» рецепт “Овочеве рагу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    78 ккал

    Інгредієнти

    – 2 картоплини
    – 2 баклажани
    – 1 кабачок
    – 3 болгарські перці
    – 4 ст. рослинної олії
    – 200 г йогурту без добавок (нежирна сметана)
    – 2 зубки часнику
    – сіль, зелень – на смак

    Покрокове приготування овочевого рагу

    Крок 1

    Баклажани та кабачки мою та очищаю. Нарізаю кружальцями завтовшки близько 0,5 см. Приблизно так само нарізаю картопля, попередньо її очистивши

    Крок 2

    Перець мою і запікаю в духовці, даю трохи охолонути, знімаю шкірку і нарізаю соломкою. Овочі викладаю в змащену олією форму для запікання. Поливаю рослинною олією, що залишилася, трохи солю. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.

    Крок 3

    Для соусу змішую йогурт (сметану) з нарубаним часником та зеленню. Підійдуть кріп та петрушка. Перед подачею тушковані овочі поливаю соусом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочеве рагу. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *