«Діаменю» рецепт “Овочеве рагу з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
112 ккал
Інгредієнти
– 200 г білої квасолі
– цибулина
– 1 морква
– 1 болгарський перець
– мелена паприка
– сіль і зелень – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування овочевого рагу
Крок 1
Квасолю заливаю водою на 10 годин. Овочі (морква, цибуля та солодкий перець) очищаю. Цибулю нарізаю кубиками
Крок 2
У каструлі розігріваю олію та обсмажую цибулю 2-3 хвилини. Моркву нарізаю кружальцями. Солодкий перець
нарізаю соломкою.
Крок 3
До цибулі додаю квасолю, солодкий перець і морква. Всипаю паприку та сіль. Перемішую та вливаю 250 мл гарячої води.
Крок 4
Доводжу до кипіння, потім зменшую вогонь, накриваю кришкою та тушу 1-1,5 години. Перед подачею прикрашаю подрібненим кропом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!