Перейти до вмісту
Головна » Овочеве рагу з квасолею

Овочеве рагу з квасолею

    Овочеве рагу з квасолею

    «Діаменю» рецепт “Овочеве рагу з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г білої квасолі
    – цибулина
    – 1 морква
    – 1 болгарський перець
    – мелена паприка
    – сіль і зелень – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування овочевого рагу

    Крок 1

    Квасолю заливаю водою на 10 годин. Овочі (морква, цибуля та солодкий перець) очищаю. Цибулю нарізаю кубиками

    Крок 2

    У каструлі розігріваю олію та обсмажую цибулю 2-3 хвилини. Моркву нарізаю кружальцями. Солодкий перець
    нарізаю соломкою.

    Крок 3

    До цибулі додаю квасолю, солодкий перець і морква. Всипаю паприку та сіль. Перемішую та вливаю 250 мл гарячої води.

    Крок 4

    Доводжу до кипіння, потім зменшую вогонь, накриваю кришкою та тушу 1-1,5 години. Перед подачею прикрашаю подрібненим кропом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочеве рагу з квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *