Перейти до вмісту
Головна » Овочеві рулетики

Овочеві рулетики

    Овочеві рулетики

    «Діаменю» рецепт “Овочеві рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – 1-2 томати
    – 100 г плавленого сиру
    – 2 великих баклажани
    – 2-3 зубчики часнику
    – 2 ст. вівсяного борошна
    – 2-3 ст. оливкової олії
    – сіль, зелень – на смак

    Покрокове приготування овочевих рулетиків

    Крок 1

    Для начинки нарізаю свіжі помідори дрібним кубиком. Часник пропускаю через прес та додаю до томатів. Плавлений сир натираю на великій тертці, солю, додаю до овочів і все перемішую

    Крок 2

    Баклажани нарізаю тонкими пластами, солю. Кожен пласт обвалюю в борошні та обсмажую з двох боків. На край кожної баклажанної скибочки викладаю трохи начинки та згортаю рулетиками.

    Крок 3

    Викладаю на змащене маслом деко. Запікаю в духовці близько 20 хвилин. Подаю, посипавши зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочеві рулетики. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *