Перейти до вмісту
Головна » Овочевий літній суп

Овочевий літній суп

    Овочевий літній суп

    «Діаменю» рецепт “Овочевий літній суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    94 ккал

    Інгредієнти

    – 3 картоплини
    – 1 цукіні
    – 100 г зеленого горошку
    – 2 томати
    – 250 г білокачанної капусти
    – цибулина
    – 1 морква
    – 50 г олії вершкового
    – зелень
    – перець і сіль – на смак

    Покрокове приготування овочевого супу

    Крок 1

    Нарізаю моркву та цибулю дрібно, картопля, цукіні та помідори – великими кубиками. Нарізаю капусту.

    Крок 2

    Пасерую цибулю і моркву на вершковому маслі. Додаю томати та тушу під кришкою на малому вогні. Відварюю нарізані картопля і цукіні 10 хвилин.

    Крок 3

    Додаю капусту та горошок, варю ще 5 хвилин.

    Крок 4

    Додаю тушковані овочі, солю, перчу, доводжу до кипіння і варю 1-2 хвилини. Перед подачею посипаю суп нарізаною петрушкою і зелений лук.

    Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий літній суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *