Перейти до вмісту
Головна » Овочевий пісний суп

Овочевий пісний суп

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Овочевий пісний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    51 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 стебла селери
    ❯ 1 картоплина
    ❯ 1,5 л води
    ❯ зелень (петрушка або кріп) – на смак
    ❯ сіль перець

    Покрокове приготування овочевого супа

    Крок 1

    Овочі мою та очищаю. Нарізаю кубиками, кладу їх у каструлю, заливаю водою та варю на малому вогні до повної готовності.

    Крок 2

    Солю і перчу до смаку. Перед подачею посипаю подрібненою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий пісний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *