Перейти до вмісту
Головна » Овочевий суп із креветками

Овочевий суп із креветками

    Овочевий суп із креветками

    «Діаменю» рецепт “Овочевий суп із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    71 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г креветок
    – 1 цукіні
    – по 100 г цвітної капусти та броколі
    – 1 морква
    – пів цибулини
    – 100 мл вершків
    – по 50 г сиру та вершкового масла
    – зубчик часнику
    – 1 ч. л. соку лимона
    – зелень кропу
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування супу із креветками

    Крок 1

    Моркву нарізаю кружальцями, цибулю рублю, капусту розбираю на суцвіття, цукіні нарізаю скибочками.

    Крок 2

    У сотейнику розтоплюю вершкове масло, обсмажую моркву, додаю цибулю і цукіні, підрум’янюю, кладу цвітну капусту та броколі. Вливаю 1,5 л води, варю 15 хвилин.

    Крок 3

    Кладу сир, нарізаний кубиками, рубані кріп і часник. Вливаю вершки, даю закипіти. Подрібнюю все блендером, солю, перчу. Окремо варю креветки, очищаю і обсмажую, додавши лимонний сік.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий суп із креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *