Перейти до вмісту
Головна » Панакота зі сливовим соусом

Панакота зі сливовим соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Панакота зі сливовим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 6 годин 30 хвилин
    У 1 порції: 750 ккал, 5 г білків,
    56 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 мл вершків
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 100 г чорного шоколаду (близько 60 %)
    ❯ 2 ч. л. желатину
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 300 г злив
    ❯ 50 г цукру
    ❯ щіпка кардамону

    Покроковий процес приготування панакоти

    Крок 1

    Желатин замочити у холодній воді та дати йому набрякнути. Шоколад наламати невеликими шматочками або натерти на великій тертці. Вершки нагріти, зняти з вогню і розтопити в них шоколад. Дати трохи охолонути. Підмішати віджатий желатин.

    Крок 2

    Порційні форми для панакоти змастити вершковим маслом, наповнити шоколадно-вершковою масою і помістити
    у холодильник на 6-8 год

    Крок 3

    Для соусу сливи ретельно вимити та нарізати половинками, видаливши кісточки. Залити сливи 100 мл води, додати щіпку кардамону, 2 стіл. ложки цукру і варити, помішуючи, 10 хв. на середньому вогні. Дати охолонути.

    Крок 4

    Панакоту акуратно перекинути з форм на десертну тарілку. Полити сливовим соусом і подати на стіл

    Сьогодні ми дізналися як готується Панакота зі сливовим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *