Перейти до вмісту
Головна » Паштел де ната

Паштел де ната

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паштел де ната португальське тістечко із заварним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 490 ккал, 8 г білків,
    12 г жирів, 89 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 шт.
    Для тесту:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 125 г цукру
    ❯ 70 г охолодженого вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ч. л. ванільного цукру
    Для начинки:
    ❯ 250 мл води
    ❯ 500 г цукру
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 50 г борошна
    ❯ 25 г кукурудзяного крохмалю
    ❯ 6 яєчних жовтків
    ❯ 1 ч. л. ванільного цукру

    Покроковий процес приготування паштел де ната

    Крок 1

    Борошно просіяти на робочу поверхню, додати цукор, нарізане кубиками вершкове масло та ванільний цукор. Розтерти все руками в крихту, вбити яйце та замісити тісто. Загорнути його у харчову плівку та покласти у холодильник на 15 хв.

    Крок 2

    Тісто розкотити в пласт завтовшки 0,5 см і розрізати на десять частин. Вистелити тестом круглі порційні форми,
    надлишки тіста обрізати.

    Крок 3

    Приготувати начинку. У невеликій каструлі закип’ятити 250 мл води з цукром та варити до одержання густого сиропу. Молоко збити з жовтками, борошном, крохмалем та ванільним цукром. Помішуючи, влити тонкою цівкою в гарячий сироп.

    Крок 4

    Нагріти духовку до 200 °. Розподілити начинку за формами та випікати 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштел де ната. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *