Перейти до вмісту
Головна » Паштет з горіхами

Паштет з горіхами

    Паштет з горіхами

    «Діаменю» рецепт “Паштет з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    3,5 ХО
    473 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г волоських горіхів
    – 2 яйця
    – 3 пера зеленої цибулі
    – сіль і чорний перець – на смак
    – 2 ст. рослинної олії
    – 0,5 цибулини

    Покрокове приготування паштету з горіхами

    Крок 1

    Яйця відварюю круто. Даю охолонути в холодній воді. Половину цибулини нарізаю дрібними кубиками та пасерую на олії.

    Крок 2

    Яйця нарізаю дрібними кубиками та завантажую в чашу блендер. Туди ж відправляю обсмажену цибулю, волоські горіхи, сіль та перець. Зелену цибулю нарізаю ножем і відправляю в чашу блендера.

    Крок 3

    Подрібнюю все в однорідну масу. Охолоджую у холодильнику, викладаю в креманку та подаю до столу, прикрасивши рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *