Перейти до вмісту
Головна » Печений грейпфрут

Печений грейпфрут

    Печений грейпфрут

    «Діаменю» рецепт “Печений грейпфрут” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    35 ккал

    Інгредієнти

    – 2 рожеві грейпфрути
    – 1 ч. л. стевіозида
    – кориця – на смак
    – 2 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування печеного грейпфруту

    Крок 1

    Розрізаю грейпфрут на дві частини, зрізаю дно у кожної половинки, щоб вони були стійкими. З’єдную масло, стевіозид, корицю і ретельно перемішую. Поливаю одержаною сумішшю половинки грейпфрута.

    Крок 2

    Викладаю на лист і ставлю в духовку, розігріту до температури 180 градусів, випікаю протягом 15 хвилин

    За бажанням перед запіканням можна покласти зверху на грейпфрут по невеликому шматочку вершкового масла. Воно надасть десерту ніжний вершковий присмак

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печений грейпфрут. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *