Перейти до вмісту
Головна » Печений гарбуз

Печений гарбуз

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Печений гарбуз” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    25 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1-1,5 кг гарбуза
    ❯ 3-4 ст.л. вершкового масла
    ❯ 1 ст. молока
    ❯ цукрозамінник

    Покрокове приготування печеного гарбуза

    Крок 1

    Гарбуз мій, розрізаю навпіл, видаляю насіння. Разом зі шкіркою розрізаю на 4-6 шматочків. Укладаю шматки гарбуза на сухий пергаментний лист. Ставлю у розігріту до 200 град. духовку на 15-25 хвилин.

    Крок 2

    Масло нарізаю кубиками розміром приблизно 2х2 см. Розтоплюю масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

    Крок 3

    Дістаю гарбуз із духовки, поливаю гарячим розтопленим вершковим маслом, посипаю цукрозамінником і, зменшивши температуру в духовці до 180 град., доводжу до готовності. Загалом приготування займає близько години. Гарячий печений гарбуз поливаю холодним молоком.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печений гарбуз. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *