«Діаменю» рецепт “Печериці в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
120 ккал
Інгредієнти
❯ 16 печериць
❯ 16 скибочок бекону
❯ 300 г філе лосося
❯ сіль
❯ перець
Покрокове приготування печериц в беконі
Крок 1
У печериць видаляю ніжки. Капелюшки солю, перчу. Філе нарізаю за кількістю капелюшків, злегка солю, перчу.
Крок 2
У кожен гриб кладу по шматочку риби, загортаю в бекон, сколю зубочисткою. Перекладаю гриби на застелений пергаментом лист.
Крок 3
Запікаю в розігрітій до 220 град. духовці близько 10 хвилин. Подаю гарячими, посипавши рубаною зеленню до смаку.
Ця страва добре поєднується із салатом зі свіжих овочів.