Перейти до вмісту
Головна » Печериці в беконі

Печериці в беконі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Печериці в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 16 печериць
    ❯ 16 скибочок бекону
    ❯ 300 г філе лосося
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покрокове приготування печериц в беконі

    Крок 1

    У печериць видаляю ніжки. Капелюшки солю, перчу. Філе нарізаю за кількістю капелюшків, злегка солю, перчу.

    Крок 2

    У кожен гриб кладу по шматочку риби, загортаю в бекон, сколю зубочисткою. Перекладаю гриби на застелений пергаментом лист.

    Крок 3

    Запікаю в розігрітій до 220 град. духовці близько 10 хвилин. Подаю гарячими, посипавши рубаною зеленню до смаку.

    Ця страва добре поєднується із салатом зі свіжих овочів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печериці в беконі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *