Рецепт “Печериці з начинкою з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 230 ккал, 13 г білків,
16 г жирів, 8 г вуглеводів
Інгредієнти
На 10 порцій:
❯ 40 печериць
❯ 80 г вершкового масла
❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
❯ 200 г рубаного філе індички
❯ 80 г волоських горіхів
❯ 100 г тертого сиру (наприклад, чедер)
❯ 2 нарізаних кубиками помідора
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування печериць з начинкою
Крок 1
Нагріти духовку до 190 °. Печериці протерти вологою серветкою, зрізати ніжки, дрібно їх порубати, змішати з 50 г розм’якшеного вершкового масла, рубаним базиліком і щіпкою солі та наповнити капелюшки грибів.
Крок 2
Волоські горіхи порубати, змішати з рубаним філе індички. Додати половину тертого сиру, приправити сіллю та меленим чорним перцем до смаку.
Крок 3
Форму для запікання змастити вершковим маслом, що залишилося. Викласти капелюшки у форму, розподілити по них рубане філе з горіхами та сиром та запікати 15 хв. Посипати капелюшки помідорами та тертим сиром, що залишився. та запікати ще 5 хв. За бажанням прикрасити гриби базиліком.