Перейти до вмісту
Головна » Печериці з начинкою з індички

Печериці з начинкою з індички

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Печериці з начинкою з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 230 ккал, 13 г білків,
    16 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 40 печериць
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
    ❯ 200 г рубаного філе індички
    ❯ 80 г волоських горіхів
    ❯ 100 г тертого сиру (наприклад, чедер)
    ❯ 2 нарізаних кубиками помідора
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування печериць з начинкою

    Крок 1

    Нагріти духовку до 190 °. Печериці протерти вологою серветкою, зрізати ніжки, дрібно їх порубати, змішати з 50 г розм’якшеного вершкового масла, рубаним базиліком і щіпкою солі та наповнити капелюшки грибів.

    Крок 2

    Волоські горіхи порубати, змішати з рубаним філе індички. Додати половину тертого сиру, приправити сіллю та меленим чорним перцем до смаку.

    Крок 3

    Форму для запікання змастити вершковим маслом, що залишилося. Викласти капелюшки у форму, розподілити по них рубане філе з горіхами та сиром та запікати 15 хв. Посипати капелюшки помідорами та тертим сиром, що залишився. та запікати ще 5 хв. За бажанням прикрасити гриби базиліком.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печериці з начинкою з індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *