Перейти до вмісту
Головна » Печінка з яблуками

Печінка з яблуками

    Печінка з яблуками

    «Діаменю» рецепт “Печінка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    178 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г курячої печінки
    – 1 цибулина
    – 1 велике яблуко
    – 1 солодкий перець
    – 2 ст. вершкового масла
    – 4 ст. соєвого соусу
    – 1 ч. л. бальзамічного оцту
    – сіль на смак

    Покрокове приготування печінки з яблуками

    Крок 1

    Печінку дрібно нарізаю, обсмажую на сковороді з олією на великому вогні до золотистої скоринки (солити не треба!). Перекладаю на тарілку.

    Крок 2

    У тій самій сковороді на вершковому маслі підрум’янюю яблучні часточки, поливаю 2 ст. соєвого соусу, трохи
    протушую, перекладаю на тарілку.

    Крок 3

    Повертаю до овочів печінку та яблука, солю. Заливаю сумішшю бальзамічного оцту і соєвого соусу, що залишився. Прогріваю на великому вогні 5 хвилин, знімаю з плити та залишаю під кришкою на 5-10 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Печінка з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *