«Діаменю» рецепт “Печінка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
178 ккал
Інгредієнти
– 500 г курячої печінки
– 1 цибулина
– 1 велике яблуко
– 1 солодкий перець
– 2 ст. вершкового масла
– 4 ст. соєвого соусу
– 1 ч. л. бальзамічного оцту
– сіль на смак
Покрокове приготування печінки з яблуками
Крок 1
Печінку дрібно нарізаю, обсмажую на сковороді з олією на великому вогні до золотистої скоринки (солити не треба!). Перекладаю на тарілку.
Крок 2
У тій самій сковороді на вершковому маслі підрум’янюю яблучні часточки, поливаю 2 ст. соєвого соусу, трохи
протушую, перекладаю на тарілку.
Крок 3
Повертаю до овочів печінку та яблука, солю. Заливаю сумішшю бальзамічного оцту і соєвого соусу, що залишився. Прогріваю на великому вогні 5 хвилин, знімаю з плити та залишаю під кришкою на 5-10 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!