Перейти до вмісту
Головна » Печінковий суп

Печінковий суп

    Печінковий суп

    «Діаменю» рецепт “Печінковий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    89 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г курячої печінки
    – 3 картоплини
    – 1 солодкий перець
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 50 г вермішелі
    – сіль та прянощі – на смак

    Покрокове приготування печінкового супу

    Крок 1

    Печінку мою, дрібно нарізаю, варю до готовності. Пропускаю через м’ясорубку, заливаю 3 л води, всипаю нарізану дрібними кубиками картопля, варю на середньому вогні пів години.

    Крок 2

    Додаю решту овочів, нарізаних кубиками. За 5-10 хвилин до готовності всипаю вермішель, сіль, прянощі. Готовому супу даю настоятись 10 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печінковий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *