«Діаменю» рецепт “Печінковий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
89 ккал
Інгредієнти
– 500 г курячої печінки
– 3 картоплини
– 1 солодкий перець
– 1 морква
– 1 цибулина
– 50 г вермішелі
– сіль та прянощі – на смак
Покрокове приготування печінкового супу
Крок 1
Печінку мою, дрібно нарізаю, варю до готовності. Пропускаю через м’ясорубку, заливаю 3 л води, всипаю нарізану дрібними кубиками картопля, варю на середньому вогні пів години.
Крок 2
Додаю решту овочів, нарізаних кубиками. За 5-10 хвилин до готовності всипаю вермішель, сіль, прянощі. Готовому супу даю настоятись 10 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!