Перейти до вмісту
Головна » Печінковий торт із ніжним соусом

Печінковий торт із ніжним соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Печінковий торт із ніжним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г яловичої печінки
    ❯ 3 яйця
    ❯ 3 ст. л. борошна
    ❯ 70 мл молока
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    Для соусу:
    ❯ 80 г домашнього майонезу
    ❯ 60 г натурального йогурту
    ❯ 1–3 ч. л. соку лимона
    ❯ кілька гілочок кропу та шніт-цибулі
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування печінкового торту

    Крок 1

    Печінку промити, зачистити, нарізати та подрібнити за допомогою блендера. У глибокій мисці додати до печінки яйця, порціями підмішати борошно, влити молоко, посолити та поперчити на смак. Перемішати до однорідної маси.

    Крок 2

    Сковороду змастити невеликою кількістю олії та порційно підсмажити тонкі печінкові млинці з обох боків. Готові млинці перекладати на тарілку.

    Крок 3

    Для соусу шніт-цибуля та кріп промити, обсушити та порубати. Йогурт перемішати з майонезом, додати зелень, посолити, поперчити та приправити соком лимона.

    Крок 4

    На сервірувальній страві зібрати пиріг, промазуючи млинці соусом та викладаючи один на одного. Подати зі свіжими та маринованими овочами та свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печінковий торт із ніжним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *