Перейти до вмісту
Головна » Печиво з вівсяного борошна

Печиво з вівсяного борошна

    Печиво з вівсяного борошна

    «Діаменю» рецепт “Печиво з вівсяного борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2 ХО
    92 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. вівсяного борошна
    – 40 г маргарину
    – 1-2 ст. води
    – Стевіозид – на смак

    Покрокове приготування печива з вівсяного борошна

    Крок 1

    Охолоджений маргарин натираю на тертці, додаю вівсяне борошно. Її можна приготувати самому з вівсяних пластівців. Достатньо перемолоти вівсяні пластівці до консистенції.

    Крок 2

    Змішую вівсяне борошно з холодним маргарином, додаю стевіозид або порошок стевії. Вливаю воду та ретельно перемішую. Тісто має стати більш в’язким. Духовку розігріваю до 180 градусів.

    Крок 3

    Деко застилаю пергаментним папером. Викладаю ложкою тісто, формуючи печиво. Ставлю деко в духовку на
    20 хвилин. Воно має зарум’янитися

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво з вівсяного борошна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *