«Діаменю» рецепт “Перець по-італійськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
57 ккал
Інгредієнти
– 4 шт. солодкого перцю
– 2 томати
– 3 зубчики часнику
– петрушка
– банку оливок
– сіль
– перець
– рослинна олія
Покрокове приготування перцю по-італійськи
Крок 1
Солодкий перець розрізаю вздовж навпіл, видаляю насіння та перегородки. Викладаю в змащену рослинною олією форму для запікання.
Крок 2
Нарізаю часточками помідори без шкірки, часник – пластинами. Крупно нарізаю оливки без кісточок, рубаю петрушку.
Крок 3
Все викладаю в човники, солю, перчу, поливаю олією. Запікаю в духовці за 180 град. близько 45 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!