Перейти до вмісту
Головна » Перець по-італійськи

Перець по-італійськи

    Перець по-італійськи

    «Діаменю» рецепт “Перець по-італійськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    57 ккал

    Інгредієнти

    – 4 шт. солодкого перцю
    – 2 томати
    – 3 зубчики часнику
    – петрушка
    – банку оливок
    – сіль
    – перець
    – рослинна олія

    Покрокове приготування перцю по-італійськи

    Крок 1

    Солодкий перець розрізаю вздовж навпіл, видаляю насіння та перегородки. Викладаю в змащену рослинною олією форму для запікання.

    Крок 2

    Нарізаю часточками помідори без шкірки, часник – пластинами. Крупно нарізаю оливки без кісточок, рубаю петрушку.

    Крок 3

    Все викладаю в човники, солю, перчу, поливаю олією. Запікаю в духовці за 180 град. близько 45 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Перець по-італійськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *