Перейти до вмісту
Головна » Перловка з овочами

Перловка з овочами

    Перловка з овочами

    «Діаменю» рецепт “Перловка з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    119 ккал

    Інгредієнти

    – 2 ст. перлової крупи
    – по 1 моркві та цибулині
    – банка консервованого горошку
    – сіль, перець та ін. прянощі – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування перловки з овочами

    Крок 1

    Перлову крупу промиваю. Злегка просушую на паперовий рушник. Цибулю чищу і нарізаю кубиками. Моркву чищу і натираю на великій тертці.

    Крок 2

    Цибулю та морква пасерую на сковороді з додаванням олії. Викладаю овочі в сотейник, додаю консервований горошок із рідиною. Солю, додаю прянощі.

    Крок 3

    На гарячу суху сковороду викладаю перлову крупу. Обсмажую перловку на середньому вогні, помішуючи, близько 5-7 хвилин до появи легкого горіхового запаху. Викладаю крупу до овочів і все заливаю окропом.
    Тушу протягом години під кришкою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Перловка з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *