Перейти до вмісту
Головна » Піца Маргарита в духовці

Піца Маргарита в духовці

    Піца Маргарита в духовці

    Рецепт “Піца Маргарита в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Тісто:
    – Вода – 100 мл
    – Борошно – 125 г
    – Цукор – 1 ч. л.
    – Дріжджі — 2 г
    – Сіль
    Соус:
    – Томати — 4 середні
    – Рослинна олія – 1 ст. л.
    – Сіль
    – Італійські трави (орегано, базилік)
    Начинка:
    – Сир — 100 г
    – Зелений базилік

    Покроковий процес приготування піци Маргарити
    Піца Маргарита в духовці1

    Крок 1

    У 100 мл теплої води розчиняємо 1 ч. л. цукру. Додаємо не повну чайну ложку сухих дріжджів. Розмішуємо, накриваємо вологим рушником і прибираємо убік.

    Піца Маргарита в духовці2

    Крок 2

    Помідори кладемо в окріп на 30 секунд, а потім кладемо в холодну воду. Знімаємо шкірку. Дрібно нарізаємо та перемелюємо у блендері помідори. До томатів додаємо ложку оливкової або трохи вершкового масла. Солимо, перчимо, додаємо орегано та базилік.

    Піца Маргарита в духовці3

    Крок 3

    Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та готуємо на маленькому вогні протягом години. Періодично помішуємо.

    Піца Маргарита в духовці4

    Крок 4

    У миску просіюємо борошно, додаємо щіпку солі та вливаємо дріжджі. Замішуємо ложкою тісто. Присипаємо поверхню борошном і замішуємо тісто 3-4 минути. Формуємо з тіста кульку, присипаємо борошном і накриваємо мискою. Залишаємо на 1-2 години.

    Піца Маргарита в духовці5

    Крок 5

    Розігріваємо духовку з формою до 230-240 градусів. Виганяємо повітря з тіста від центру до країв, утворюючи у свої бортики. Обмазуємо руки борошном та тильною стороною долоні рівномірно розтягуємо тісто. Тісто не повинно бути тонким.

    Піца Маргарита в духовці6

    Крок 6

    Присипаємо форму для піци борошном і укладаємо тісто. Кладемо на тісто 2 ст. соусу та розподіляємо за тестом, залишаючи краї. Кладемо шматочки сиру, побризкуємо оливковою олією і відправляємо піцу до духовки. Випікаємо 6-7 хвилин до закипання сиру. Прикрашаємо базиліком та даємо піцу трохи охолонути.

    Сьогодні ми дізналися як готується Піца Маргарита в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *