«Діаменю» рецепт “Пікантний салат із рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
88 ккал
Інгредієнти
– 250 г копченої риби
– 2 яблука
– 1 солоний огірок
– 1 помідор
– 1 цибулина
– 100 г йогурту без добавок
– сіль
– перець та гірчиця – на смак
Покрокове приготування салату із рибою
Крок 1
З риби видаляю кісточки, нарізаю шматочками філе. Огірок, помідор, цибуля та яблука нарізаю кубиками, змішую з рибою.
Крок 2
Солю, перчу, заправляю сумішшю гірчиці та йогурту, перемішую
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!