Перейти до вмісту
Головна » Пісні котлети

Пісні котлети

    Пісні котлети

    «Діаменю» рецепт “Пісні котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    99 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг білокачанної капусти
    – 1 цибулина
    – пучок кропу
    – 1-2 зубчики часнику
    – 0,5 ст. манної крупи
    – 0,5 ст. льняного борошна
    – сіль і перець – на смак
    – житні сухарі для панірування
    – 0,5 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування пісних котлет

    Крок 1

    Капусту розрізаю на 4-6 частин, заливаю окропом і варю 5-10 хвилин. Відкидаю на друшляк. Листя кладу в чашу блендера і подрібнюю в кашку.

    Крок 2

    Додаю дрібно нарізану цибулю, часник і кріп. Солю, перчу. Додаю манку та муку, перемішую і даю фаршу настоятися.

    Крок 3

    Вологими руками формую котлети, панірую в житніх сухарях. Обсмажую на олії з двох сторін до утворення рум’яної скоринки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пісні котлети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *