Перейти до вмісту
Головна » Пісний салат із сьомгою

Пісний салат із сьомгою

    Пісний салат із сьомгою

    «Діаменю» рецепт “Пісний салат із сьомгою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    144 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г сьомги (слабосолоної)
    – 100 г червоної сочевиці
    – 70 г руколи
    – 100 г (чистої ваги) помело
    – 2 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування пісного салату

    Крок 1

    Сочевицю відварюю згідно з інструкцією на пакуванні. Зливаю воду, охолоджую. Сьомгу дрібно нарізаю. Додаю рибу до сочевиці.

    Крок 2

    Помело очищаю, видаляю всі сегменти прожилок та плівочок. Розламую м’якуш на невеликі шматочки. Додаю
    помело до сочевиці з сьомгою і перемішую.

    Крок 3

    Руколу мою, обсушую на паперовому рушнику та подрібнюю руками. Додаю руколу, заправляю оливковою олією і відразу ж подаю до столу (салат не зберігається).

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пісний салат із сьомгою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *