«Діаменю» рецепт “Пісний салат із сьомгою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
144 ккал
Інгредієнти
– 100 г сьомги (слабосолоної)
– 100 г червоної сочевиці
– 70 г руколи
– 100 г (чистої ваги) помело
– 2 ст. оливкової олії
Покрокове приготування пісного салату
Крок 1
Сочевицю відварюю згідно з інструкцією на пакуванні. Зливаю воду, охолоджую. Сьомгу дрібно нарізаю. Додаю рибу до сочевиці.
Крок 2
Помело очищаю, видаляю всі сегменти прожилок та плівочок. Розламую м’якуш на невеликі шматочки. Додаю
помело до сочевиці з сьомгою і перемішую.
Крок 3
Руколу мою, обсушую на паперовому рушнику та подрібнюю руками. Додаю руколу, заправляю оливковою олією і відразу ж подаю до столу (салат не зберігається).
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!