«Діаменю» рецепт “Плов із гречки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,7 ХО
160 ккал
Інгредієнти
– 700 г гречаної крупи
– 1 куряча грудка
– 4 цибулини
– 2 моркви
– 0,5 ст. рослинної олії
– сіль, перець, прянощі, зелень – на смак
Покрокове приготування плову із гречки
Крок 1
Крупу промиваю, заливаю холодною водою та залишають набухати на годину. У сотейник із товстим дном вливають масло, опускаю в нього шматочки курки, солю, перчу. Обсмажую з усіх боків.
Крок 2
Цибулю і моркву чищу та подрібнюю. Додаю до курці та обсмажую ще близько 5 хвилин. Всипаю крупу, заливаю холодною водою, щоби вона покрила гречку. Солю, перчу.
Крок 3
Накриваю страву кришкою та томлю на малому вогні до готовності. Близько 20 хвилин. Перед подачею посипаю рубаною зеленню до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!