Перейти до вмісту
Головна » Плов із гречки

Плов із гречки

    Плов із гречки

    «Діаменю» рецепт “Плов із гречки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,7 ХО
    160 ккал

    Інгредієнти

    – 700 г гречаної крупи
    – 1 куряча грудка
    – 4 цибулини
    – 2 моркви
    – 0,5 ст. рослинної олії
    – сіль, перець, прянощі, зелень – на смак

    Покрокове приготування плову із гречки

    Крок 1

    Крупу промиваю, заливаю холодною водою та залишають набухати на годину. У сотейник із товстим дном вливають масло, опускаю в нього шматочки курки, солю, перчу. Обсмажую з усіх боків.

    Крок 2

    Цибулю і моркву чищу та подрібнюю. Додаю до курці та обсмажую ще близько 5 хвилин. Всипаю крупу, заливаю холодною водою, щоби вона покрила гречку. Солю, перчу.

    Крок 3

    Накриваю страву кришкою та томлю на малому вогні до готовності. Близько 20 хвилин. Перед подачею посипаю рубаною зеленню до смаку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Плов із гречки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *