Перейти до вмісту
Головна » Полуничний джем з кокосовим молоком

Полуничний джем з кокосовим молоком

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Полуничний джем з кокосовим молоком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 1,4 Л Джема:
    ❯ 1 кг полуниці
    ❯ 350 г цукру
    ❯ 12 г пектину
    ❯ 400 мл кокосового молока
    ❯ сік 1 лайма
    ❯ цедра 2 лаймів

    Покроковий процес приготування полуничного джему

    Крок 1

    У невеликому посуді змішати 100 г цукру та пектин. Відставити убік. Полуницю промити, перебрати, обсушити, видалити плодоніжки.

    Крок 2

    Підготовлену полуницю викласти в каструлю з товстим дном, влити кокосове молоко, додати цукор, що залишився, сік і цедру лаймів.

    Крок 3

    На сильному вогні довести ягідну масу до кипіння та варити, не зменшуючи вогонь, 15 хвилин: ягоди повинні розваритися.

    Крок 4

    Каструлю з ягідною масою зняти з вогню, додати цукор з пектином, перемішати та збити за допомогою блендера. Джем довести до кипіння на середньому вогні та варити ще 5 хвилин – до загусання.

    Крок 5

    Готовий джем зняти з вогню та розлити по підготовлених банках. Банки герметично закупорити.

    Крок 6

    На підлозі або на полиці розстелити складений удвічі рушник та поставити банки догори дном. Накрити банки ковдрою та дати повністю охолонути.

    Крок 7

    Охолілі банки прибрати у темне та прохолодне місце. Після відкриття зберігати у холодильнику.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Полуничний джем з кокосовим молоком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *