Рецепт “Помідори з начинкою із кальмарів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 6 помідорів
❯ 200 г кальмарів, готових до кулінарної обробки
❯ 1 цибулина
❯ по 1/2 пучка кропу та петрушки
❯ 100 г майонезу
❯ 1 качан листового салату
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування помідор з начинкою
Крок 1
Кальмарів варити в окропі підсоленій воді 4 хв, відкинути на друшляк і нарізати кубиками. Очищену цибулину і зелень дрібно порубати.
Крок 2
Помідори вимити, обсушити, зрізати у кожного верхівку та столовою ложкою вибрати частину м’якоті. М’якуш посікти, перемішати з підготовленими продуктами та майонезом, посолити та поперчити.
Крок 3
Наповнити масою помідори. Закуску подати на листі салату.