Перейти до вмісту
Головна » Пончики з корицею

Пончики з корицею

    Пончики з корицею

    Рецепт “Пончики з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 год.

    У 1 порції: 170 ккал, 1 г білків,
    14 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 40 шт.
    ❯ 1 склянка води
    ❯ 2,5 ст. л. вершкового масла
    ❯ 2,5 ст. л. молока
    ❯ 1,5 ч. л. сухих дріжджів
    ❯ 1 велике яйце
    ❯ 260 г борошна
    ❯ 100 г цукру
    ❯ дрібка солі
    ❯ борошно для посипання робочої поверхні
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ мелена кориця до смаку

    Покроковий процес приготування пончиків

    Крок 1

    У каструлі нагріти воду, не доводячи до кипіння. Покласти масло і нагрівати, помішуючи на слабкому вогні, доки не розтопиться. Зняти з вогню. Дріжджі розвести молоком кімнатної температури. Додати яйце, всипати борошно, цукор та сіль (не перемішувати!). Підливаючи воду та остиглий вершкове масло, замісити тісто. Миску з тестом накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 2 год.

    Крок 2

    Розділити тісто на 4 частини. На посипаному борошном робочої поверхні розкотити кожну в пласт завтовшки прибл. 1,5 см та вирізати кружки діаметром бл. 2-2,5 см. Обсмажувати вироби з тіста в киплячому олії на середньому вогні бл. 3 хв до утворення золотистої скоринки. Готові пончики перекладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. В окремому посуді змішати цукор і корицю. У цій суміші обваляти пончики.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пончики з корицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *