Перейти до вмісту
Головна » Пряна яловичина на кістки

Пряна яловичина на кістки

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Пряна яловичина на кістки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 5+3 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 12 порцій:
    ❯ 2 кг яловичини одним шматком
    ❯ 200 мл кетчупу
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 1 ст. л. рубаного розмарину
    ❯ 1 ст. л. рубаного орегано
    ❯ 100 мл червоного вина
    ❯ перець
    ❯ сіль
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ 1 пучок петрушки

    Покроковий процес приготування яловичини на кістки

    Крок 1

    Для маринаду в глибокій мисці перемішати вино з кетчупом, додати орегано та розмарин, добре посолити та поперчити. Часник очистити, дрібно посікти та додати у маринад.

    Крок 2

    М’ясо промити, зачистити, обсушити, викласти в маринад та маринувати під харчовою плівкою у холодильнику бл. 5 год.

    Крок 3

    Цибулини очистити та нарізати півкільцями. Петрушку і базилік вимити, перебрати, обсушити та крупно посікти

    Крок 4

    Духовку розігріти до 150 °. М’ясо викласти у форму на фольгу, по верху шматка рівним шаром розподілити цибулю
    та зелень.

    Крок 5

    Фольгу загорнути та запікати м’ясо 3 год. Готовому м’ясу дати повністю охолонути. Подати, нарізавши скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як готується Пряна яловичина на кістки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *