Рецепт “Пряна яловичина на кістки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 5+3 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 12 порцій:
❯ 2 кг яловичини одним шматком
❯ 200 мл кетчупу
❯ 4 зубки часнику
❯ 1 ст. л. рубаного розмарину
❯ 1 ст. л. рубаного орегано
❯ 100 мл червоного вина
❯ перець
❯ сіль
❯ 2 цибулини
❯ 1 пучок базиліка
❯ 1 пучок петрушки
Покроковий процес приготування яловичини на кістки
Крок 1
Для маринаду в глибокій мисці перемішати вино з кетчупом, додати орегано та розмарин, добре посолити та поперчити. Часник очистити, дрібно посікти та додати у маринад.
Крок 2
М’ясо промити, зачистити, обсушити, викласти в маринад та маринувати під харчовою плівкою у холодильнику бл. 5 год.
Крок 3
Цибулини очистити та нарізати півкільцями. Петрушку і базилік вимити, перебрати, обсушити та крупно посікти
Крок 4
Духовку розігріти до 150 °. М’ясо викласти у форму на фольгу, по верху шматка рівним шаром розподілити цибулю
та зелень.
Крок 5
Фольгу загорнути та запікати м’ясо 3 год. Готовому м’ясу дати повністю охолонути. Подати, нарізавши скибочками.