Рецепт “Пєннє із зеленим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 200 ккал
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г замороженого шпинату
❯ 500 г пєннє
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубчик часнику
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 350 мл вершків (жирність 10%)
❯ 100 мл бульйону
❯ 200 г моцарелли для піци
❯ сіль
❯ мелений перець
Покроковий процес приготування пєннє
Крок 1
Шпинат викласти на друшляк і дати опаяти. Пєннє відварити у великій кількості підсоленої води протягом 10 хв.
Крок 2
Для соусу цибулю та часник очистити, порубати. У сотейнику нагріти олію та підрум’янити підготовлені овочі. Влити вершки, бульйон та варити 5 хв.
Крок 3
Моцарелу для піци нарізати невеликими скибочками, додати вершкову суміш і, помішуючи, варити 5 хв.
Крок 4
Покласти шпинат, перемішати та прогріти всі разом протягом 3 хв.
Крок 5
Пєннє відкинути на друшляк та розкласти по тарілках. Зверху викласти соус зі шпинатом.