Перейти до вмісту
Головна » Пєннє із зеленим соусом

Пєннє із зеленим соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пєннє із зеленим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 200 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г замороженого шпинату
    ❯ 500 г пєннє
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 350 мл вершків (жирність 10%)
    ❯ 100 мл бульйону
    ❯ 200 г моцарелли для піци
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування пєннє

    Крок 1

    Шпинат викласти на друшляк і дати опаяти. Пєннє відварити у великій кількості підсоленої води протягом 10 хв.

    Крок 2

    Для соусу цибулю та часник очистити, порубати. У сотейнику нагріти олію та підрум’янити підготовлені овочі. Влити вершки, бульйон та варити 5 хв.

    Крок 3

    Моцарелу для піци нарізати невеликими скибочками, додати вершкову суміш і, помішуючи, варити 5 хв.

    Крок 4

    Покласти шпинат, перемішати та прогріти всі разом протягом 3 хв.

    Крок 5

    Пєннє відкинути на друшляк та розкласти по тарілках. Зверху викласти соус зі шпинатом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пєннє із зеленим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *